HTML

freshfilm&game

friss film és játék hírek naprakészen de kommentelj :D

Friss topikok

  • konyan: @--Bounty--: na jó erre a ........-re inkább nem mondok semmit mert szerintem te akkroa felbontásu... (2009.08.05. 16:19) wanted 2

Linkblog

Resident evil 5

2009.09.18. 00:10 BlasteR

sziasztok,

Most a REsident evil legujabb 5. részét fogom bemutatni.

Egy japán cég gyártja mégpeig a Capcom

Ám viszont ez is konzolport mint már megszokhattuk.DE korántsem rosz konzolport,megszokható az irányírás  egyedüli ami szokatlan az hogy célzás közben  nem lehet mozogni, de enyi baj legyen.

A játékban van 1 társunk is, a hölgyike sokszor segít ha szorul a "hurok" a nyakunk körül és bizonyos stratégiai jellege is van a dolognak... ösze kell szedni különböző edényekből pénzt  / lőszert pénzből lehet fegyvert venni és fejleszteni is lehet bennet, történet érdekes, grafikára szintén nincs panasz.

lényegében egy jó kis nyár éjszakai zombiölős játékra sikeredett. szórakoztató , cooperativ mód ban is lehet játszani ami szintén dob a játékélményen , a karakterednek és a társadnak is rendelkezik "inventory"val ahol tároljáék a cuccaikat...  végezetül pár képpel demonstrálom a játékot.

Ő a mi kis karakterünk  vele kell gyilkolászni

neve: Chris

 

 

 

 

 

 

ien ennivaló ellenfelekkel találkozunk a játék során. nekik is elég változatos a fegyverarzenáljuk.

 

 

 

 

 

Ő Sheva a mi kis társunk.. vele kell átküzdeni magunkat a resident evil 5 kalandos küldetésein

 

 

 

 

 

Ennyi lenne a Játékokról mára. Köszönöm a figyelmet, sziasztok :) 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freshfilmandgame.blog.hu/api/trackback/id/tr891389751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása